Paul Luculescu

tobe 07Paul Luculescu a inceput descoperirea pasiunii pentru percutie inca de mic ,atunci cand se uita fascinat la percutionistii care apareu la televizor. Paul Luculescu cu copii1La 7 ani a inceput studiul pianului la Liceul de Muzica 'Dinu Lipatti' urmand ca 4 ani mai tarziu sa treaca la clasa de percutie. Studiu, talentul dar si preocuparea pentru instrumentele de percutie l-au adus inca din primii ani ai studentiei sa colaboreze permanent cu Filarmonica 'George Enescu' din Bucuresti, Orchestra de Camera Radio precum si alte orchestre. In 2006 se angajeaza pe postul de sef de partida al Filarmonicii Pitesti, fiind cel mai tanar timpanist din tara (si in prezent se poate lauda cu acest lucru), atunci, la varsta de numai 21 ani.
Studiul la toate instrumentele de percutie (Marimba, Vibraphone,Timpani,Set de tobe, Congas, Darbuka, Djembe etc) l-au adus in prim planul muzical din Romania fiind considerat unul dintre cei mai valorosi tineri percutionisti si unul dintre putini percutionisti care poate canta la o varietate atat de mare de instrumente si de genuri muzicale.
Workshopurile la care a participat atat in tara cat si in afara precum si profesorii / indrumatorii pe care i-a avut l-au ajutat sa evolueze foarte mult profesional , fiind o fire perfectionista in tot ceea ce face, la varsta de 29 de ani cat are in prezent , este unul dintre cei mai solicitati si apreciati percutionisti.

Paul Luculescu

"Feel The Rhythm"