Andreea Avarvari

Andreea 5Andreea a cochetat cu muzica inca de cand era mica. La varsta de 15 ani devine membru vocal al grupului de muzica “ Stelutele Europei “, cu care participa la numeroase festivaluri si concursuri de muzica , unde obtine si premii. Cativa ani mai tarziu, participa la o preselectie pentru 2 roluri principale, unde trebuie sa dubleze 2 personaje din “ Viva High School Musical Mexico” si “Viva High School Argentina “ si reuseste sa obtina ambele roluri.

Andreea 4La varsta de 19 ani , incepe colaborarea cu o trupa de coveruri din Bucuresti , Toniq Band , dupa care, un an mai tarziu are loc prima ei colaborare cu un artist roman – Loredana Groza, ca si backing vocal. In urmatorii 3 ani are diverse colaborari cu artisti ca: Delia, Andra, Antonia , Alex Velea , Sore si se opreste la Smiley. In prezent ea face parte din bandul lui Smiley .

In 2014, participa la Vocea Romaniei, locul in care descopera si CVT, prin Lucia. Andreea a fost mereu pasionata de a-si cerceta vocea si totdeauna si-a dorit sa aiba performante live cat mai bune.

“ Cand am cunoscut-o pe Lucia, am fost cea mai fericita, deoarece in afara de faptul ca este un om minunat cu o personalitate frumoasa si eleganta, mi-a raspuns la intrebarile si cautarile mele despre tehnica vocala, prin CVT. M-a facut sa nu am limite si temeri vocale . Ma bucur ca am ocazia sa impart si cu elevii mei aceasta tehnica si feed-backul pozitiv , de care ai parte cand incepi sa te cunosti vocal.”

Lucia despre Andreea: ''Andreea, wauw! 2014 la Vocea Romaniei, imi amintesc cand a intrat in sala de repetitie.M-a cucerit imediat. Voce de invidiat, extrem de muzicala, personalitate puternica iar elevii nostri de la Atelier o adora''

Andreea 9Andreea 1Andreea 2Andreea 6

Andreea

Andreea Avarvari: Chandelier

Andreea

Andreea Avarvari: Domino Jessie J cover

Locatii

IMG 15671
Locatie I Bucuresti:
Strada Sfantul Niceta numarul 6
077 39 88 916 - Maria (10.00 - 20.00)
0749 328 596 - Lucia (09.00 - 22.00)


logo atelierul de voce si muzica

 

Lectie gratis*?

singingPentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 077 39 88 916 sau

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.