Preturi Atelierul de Voce

ATELIERULContractul anual este varianta cea mai avantajoasa pentru cei care isi doresc sa isi dezvolte aptitudinile in mod profesionist. El include 40 de sedinte de-a lungul unui an, din care doua lectii vor fi folosite pentru pregatirea unui concert care va fi sustinut de elevii scolii noastre la sfarsitul anului. Lectiile vor avea loc saptamanal, exceptand perioada vacantelor, cu unul dintre profesorii nostri instruiti in tehnica vocala de catre Lucia Ciobotaru (singurul profesor autorizat de CVT din Romania).

Cel putin o data la doua luni, in perioada in care Lucia Ciobotaru va fi in tara pentru evaluari si workshop-uri, fiecare elev va putea participa si la lectii cu ea, programarile facandu-se din timp, iar abonatii avand prioritate. Deasemenea, abonatii au acces fara costuri suplimentare, la workshop-urile periodice pe care Atelierul de Voce si Muzica le va organiza.

atelieruldevocesimuzica9Plata abonamentului anual se face prin transe lunare, egale, de-a lungul celor 10 luni in care se fac cursuri (ianuarie – iunie si septembrie – decembrie).

Urmatoarea varianta avantajoasa pe care scoala noastra o pune la dispozitie este pachetul de 10 sedinte si este ideala pentru cei care nu au posibilitatea sa participe saptamanal dar vor sa isi planifice lectiile in functie de program. Data si ora vor fi stabilite impreuna cu profesorul desemnat si pot fi anulate fara costuri cu 24 de ore inainte. Ultima lectie din abonamentul de 10 sedinte va fi data de Lucia, online sau in persoana.

VOCAL COACHINGWorkshop CVT Luciai lachend 17
Lectii individuale:
Pachet 5 sedinte: 600 Ron/50 min sau 400 Ron/30 min
Pachet 10 sedinte: 1100 Ron/50 min sau 700 Ron/30 min
Abonament anual (40 sedinte): 4.000 Ron/50 min sau 2420 Ron/30 min

Lectii grup:
O lectie: 90 Ron/50 min/pers
Pachet 5 sedinte: 400 Ron/pers
Pachet 10 sedinte: 700 Ron/pers
Abonament anual (40 sedinte): 2300 Ron/pers

ZangcoachLucia stoel 02VOCAL COACHING LUCIA (numai 50 de minute)
Lectie individuala: 250 Ron
Pachet 5 sedinte: 1200 Ron
Pachet 10 sedinte: 2200 Ron

Este posibil ca lectiile sa le urmezi si online pentru acelasi pret.

Workshop CVT active: 200 Ron
Workshop CVT pasive: 150 Ron
Curs CVT profesori / cantareti 10 seminarii: 400 Ron pe seminarConditii de inscriere la Atelierul de Voce si Muzica

Mai jos sunt mentionate drepturi si obligatii ale clientului/elevului in momentul in care se inscrie la Atelierul de Voce si Muzica. Acestea sunt valabile doar pentru clientii/elevii care aleg varianta de contract pentru un an sau a pachetului de 10 sedinte. Pentru restul variantelor aceste conditii nu sunt valabile.

Modul de plata
Plata lectiilor se va faca la inceputul lunii. Aceasta se poate face la locatia Atelierului de Voce sau prin banca.

Articolul 1
In cazul in care se doreste oprirea lectiilor, Atelierul de Voce va fi anuntat in scris cu cel putin 30 de zile inainte.

Articolul 2
In decurs de un an vor fi 40 de lectii inclusiv 2 lectii care vor fi folosite in scopul pregatirii unui spectacolului care va avea loc de regula la sfarsitul anului scolar. Aceste lectii se impart in decurs de 10 luni. Lunile iulie si august fac exceptie de la plata. Perioadele de vacanta vor fi mentionate pe site si corespund cu perioadele de vacanta de la scolile primare.

Articolul 3
Plata pentru lectii se va face inainte de data de 5 a lunii respective. Pretul este bazat pe 40 de lectii si va fi impartit in 10 luni.

Articolul 4
In conditiile in care plata se va face mai tarziu de data de 5 a lunii, se vor adauga penalizari in valoare de 25 Ron.

Articolul 5
In conditiile in care clientul/elevul lipseste de la lectie, fara ca profesorul sa fie instiintat cu cel putin 24 de ore inainte, se va considera ca lectie a fost sustinuta. In conditiile in care, din motive de boala sau alta incidente, profesorul va fi anuntat cu cel putin 24 de ora inainte, lectia va fi reprogramata si recuperata la prima data libera din calendarul profesorului. Data si ora vor fi stabilite de comun acord. Exista un maxim de 3 lectii pe an care pot fi recuperate.

Articolul 6
In conditiile in care profesorul se imbolnaveste, lectiile vor fi recuperate dupa insanatosirea acestuia. Profesorul are obligatia de a anunta elevul de modificarea sau anularea lectiei. Daca profesorul este bolnav pentru o perioada mai indelungata de 3 saptamani, atunci lectiile lui vor fi preluate de un alt profesor.

Nume:
Adresa:
Localitate:
Telefon numar:                                                                                             Mobil:
Adresa de mail:                                                                                            Preferinte profesor:
Data de nastere:                                                                                          Preferinte referitoare la data:
Data la
care au inceput lectiile:                                                                              Preferinte locatie:
In cazul clientilor/elevilor care inca nu au implinit varsta de 18 ani, formularul de inscriere va trebui sa fie semnat de catre unul dintre parinti.

 

Nume .................................................... Semnatura. ........................................................

Atelierul de Voce si Muzica inregistrat la oficiul registrului si comertului sub numarul J40/12518/2014 CUI 33741949 IBAN RO17RNCB0317143710550001 Piata Rosetti - Bucuresti

                                                                                         

Atelierul de Voce si Muzica

logo atelierul de voce si muzicaWithout music life would be a mistake,
Friedrich Nietsche

Atelierul de Voce si Muzica ofera prin CVT un mod nou de a privi folosirea vocii, termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.

Authorised-CVT-Teacher-stamp

Contact us

 
Atelierul de Voce si Muzica
Locatie: Strada Sfantul Niceta numarul 6

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Locatii

IMG 15671
Locatie I Bucuresti:
Strada Sfantul Niceta numarul 6
077 39 88 916 - Maria (10.00 - 20.00)
0749 328 596 - Lucia (09.00 - 22.00)


logo atelierul de voce si muzica

 

Andrada Popa

Andrada is singing Ariana Grande