Songwriting / curs de baza (6 - 8 zile)

Songwriting / curs de baza este pentru cei care deja isi petrec (putin) timp cu scrierea cantecelor dar mai au nevoie de solutii pentru a-l termina, sa-l aranjeze sau sa puna instrumentele necesare in acel cantec sau poate doar sa-l imbunatateasca.

Cursul cuprinde practica, teorie si de doua ori pe saptamana se vor intalni cursantii (jumatate si jumatate) pentru a lucra la sesiuna solo si la ideile cu care vor incepe lucrul.

Se pune accent pe teoria muzicala astfel incat sa inveti cum scrii o melodie, cum retii o melodie si cum alegi acompaniamentul. Va fi nevoie de keyboard/pian. Orice instrument este bine venit dar noi o sa folosim pianul pentru ca pe pian toate notele sunt in linie deci usor de folosit.

Fiecare poate invata acordurile de baza si este important sa le inveti pentru a nu fii dependent de un instrumentist. Ce acorduri folosesti pentru melodia respectiva? Foarte important de stiut, pentru a finisa o compozitie.

IMG 3364Avand un keyboard toata munca se va usura si nu trebuie sa fie foarte scump. Se gasesc si la preturi foarte mici la mana a doua.

Pe langa aceasta teorie, se va lucra practic si la text, forma/constructie, melodie, armonie. Important este sa te gandesti si la tehnica vocala: mai mult sau mai putin volum, tonul mai sus sau mai jos, melodia sa fie sustinuta cu suport (deci respiratia), cantatul sa fie confortabil, usor de cantat indiferent de inaltimea notelor.

De asemenea, ai deja o melodie dar nu ai text. Cum incep scrierea textului? Cum incep melodia? Structura piesei, nici prea lunga nici prea scurta,ordinea.

Cum stabilesc tonalitatea? Cum va fi transmis textul, ce va simti publicul? Cum lucrez cu ceilalti muzicanti? Cum fac ca piesa sa fie si mai convingatoare?
Fiecare dintre candidati va reusi sa-si scrie piesa dorita.

Valabil si pentru situatia opusa: Cum creez o melodie avand deja acordurile? In a 7a zi se vor face repetitii iar in a 8-a zi sa va tine un concert pentru public.

Putina experienta cu chitara sau pianul ar ajuta dar nu sunt obligatorii.

IMG 3938Pret
Pentru pret apasa aici: lista de preturi
Grupul va avea 5 sau 6 candidati.

Locatia, data si ora
Atelierul de voce
Interval orar: 19.00 – 22.00
Acest curs se va tine de 2 profesori.

Pentru inscriere sau mai multe informatii
Numarul de Telefon 077 39 88 916 (Isa)
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vrei sa continui? Poti alege cursuri:
Songwriting avansati

Atelierul de Voce si Muzica

logo atelierul de voce si muzicaWithout music life would be a mistake,
Friedrich Nietsche

Atelierul de Voce si Muzica ofera prin CVT un mod nou de a privi folosirea vocii, termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.

Authorised-CVT-Teacher-stamp

Locatii

IMG 15671
Locatie I Bucuresti:
Strada Sfantul Niceta numarul 6
077 39 88 916 - Maria (10.00 - 20.00)
0749 328 596 - Lucia (09.00 - 22.00)


logo atelierul de voce si muzica

 

Andrada Popa

Andrada is singing Ariana Grande

Despre CVT!

Eveline si Andrada despre CVT lessons!

CVT Kanal D

Lucia si Loredana introduc CVT (Complete Vocal Technique) in Romania pe Kanal D.